Buitenschilderwerk

Is de buitenkant van uw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud of wilt u dit laten beoordelen, dan staat JAX Schilderwerken voor u klaar! Wij geven u graag advies over het juiste verfsysteem voor uw woning of bedrijfspand.

 

 

Ramen, deuren en kozijnen

Het klimaat is van invloed op de kwaliteit en levensduur van het buitenschilderwerk. Het hele jaar door worden ramen, deuren en kozijnen blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden die inwerken op de beschermende verflaag. Goed schilderwerk en regelmatig onderhoud is daarom van groot belang. JAX Schilderwerken verzorgt het schilderwerk en een advies op maat voor het juist onderhouden van het schilderwerk.

Houtrot herstel

Heeft uw woning door houtrot aangetaste kozijnen, onderdorpels of boeidelen, zijn er lelijke openstaande verbindingen of naden, JAX Schilderwerken weet wat te doen. Wij hebben gecertificeerde medewerkers die specialist zijn in het repareren van elke vorm van houtrot.

 

Beglazing

Vervangen van kapotte ruiten of plaatsen van nieuw glas? JAX Schilderwerken heeft er ruime ervaring mee. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Metaal en kunststof

Verschillende materialen als hout, kunststof of metaal vragen ieder om een specifieke behandeling en verfsysteem. JAX Schilderwerken heeft hier ruime ervaring mee en kan b.v. uw metalen of kunststof garagedeur er weer als nieuw uit laten zien.

Steenachtige ondergronden

Ook steenachtige ondergronden kunnen wij voor u behandelen met het juiste verfsysteem. Of het nu een balkon plafond is, een spatrand of juist de hele gevel. JAX Schilderwerken heeft voor u de juiste oplossing in elk gewenste kleur. 

Wij zijn benieuwd naar uw wensen

Samen kijken wij naar uw wensen en de mogelijkheden, op basis daarvan ontvangt u van ons een persoonlijk advies op maat.

Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.